Zien: Henry van Loon doet hilarische imitatie van Sarath uit Married at First Sight

Zien: Henry van Loon doet hilarische imitatie van Sarath uit Married at First Sight

Zien: Henry van Loon doet hilarische imitatie van Sarath uit <em>Married at First Sight</em> Henry van Loon en Jelka van Houten hebben weer mooie personen gevonden om te imiteren. In een video laat de actrice op social media zien dat ze naar Married at First Sight kijken en Henry raakt geïnspireerd. Hij moet nog even oefenen, maar hij doet een hilarische en treffende imitatie van Sarath uit het datingprogramma… Bekijk de imitatie in de video hieronder. Married at First Sight is elke dinsdag en woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Married at First Sight terugkijken via Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door J.F van houten (@jelkavanhouten) Married At First Sight: huwelijk Anneke en Dirk voorbij, zo verliep hun kortstondige relatie Bekijk deze video » Pijnlijk etentje Malou en Sarath in Married at First Sight: 'Wat is je lievelingskleur?' Bekijk deze video » Bastiaan doet bekentenis in Married at First Sight: ‘Het spijt me verschrikkelijk’ Bekijk deze video »
Vrijdag 23 februari om 15:47

Henry van Loon en Jelka van Houten hebben weer mooie personen gevonden om te imiteren. In een video laat de actrice op social media zien dat ze naar Married at First Sight kijken en Henry raakt geïnspireerd. Hij moet nog even oefenen, maar hij doet een hilarische en treffende imitatie van Sarath uit het datingprogramma

Bekijk de imitatie in de video hieronder.

Married at First Sight is elke dinsdag en woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Married at First Sight terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's