Married At First Sight: huwelijk Anneke en Dirk voorbij, zo verliep hun kortstondige relatie

Married At First Sight: huwelijk Anneke en Dirk voorbij, zo verliep hun kortstondige relatie

Zaterdag 17 februari om 14:05

Married At First Sight: kijkers gaan los op X over Anneke die Dirk afwijst vanwege gebit

In Married At First Sight was het huwelijk tussen Anneke en Dirk alweer voorbij. Zonder het een echte kans te geven had Anneke op de eerste minuut van de huwelijksreis de stekker er al uitgetrokken. Bekijk hieronder hoe het korte huwelijk verliep.

Huwelijk
Het begon zo goed! Bij de eerste ontmoeting was het meteen raak. Een kus op de mond, indrukwekkende schoenen (van Italiaanse oorsprong) en een mooie jurk. Het leek een droomhuwelijk te worden. Anneke leek Dirk tijdens het huwelijk ook heel leuk te vinden in zijn stralende blauwe pak.

Bekijk het fragment hier

Aantrekkingskracht
Na de magische huwelijksdag gooit Anneke gelijk een bom op het huwelijk. Er is vanuit haar kant geen aantrekkingskracht en onthuld dat ze Dirk nooit heeft zien zitten. Dirk raakt volledig in de war van de uitspraken van Anneke en kan niet goed omgaan met de kritiek. Alles wordt persoonlijk opgevat. Het huwelijk lijkt gestrand.

Bekijk het fragment hier

Laatste gesprek
Het laatste gesprek tussen Dirk en Anneke verliep niet heel soepel. Dirk lijkt het moeilijk te kunnen accepteren dat de relatie echt voorbij is. Anneke daarentegen is heel duidelijk en is klaar om naar huis te gaan. Ze laat weten Dirk nooit meer te willen zien en lijkt bang voor hem in de laatste momenten. Toch blijft de vraag of Dirk en Anneke elkaar ooit echt hebben leren kennen?

Bekijk het laatste gesprek tussen Dirk en Anneke hieronder.

Married At First Sight: huwelijk Anneke en Dirk voorbij, zo verliep hun kortstondige relatie Married At First Sight: kijkers gaan los op X over Anneke die Dirk afwijst vanwege gebit In Married At First Sight was het huwelijk tussen Anneke en Dirk alweer voorbij. Zonder het een echte kans te geven had Anneke op de eerste minuut van de huwelijksreis de stekker er al uitgetrokken. Bekijk hieronder hoe het korte huwelijk verliep. HuwelijkHet begon zo goed! Bij de eerste ontmoeting was het meteen raak. Een kus op de mond, indrukwekkende schoenen (van Italiaanse oorsprong) en een mooie jurk. Het leek een droomhuwelijk te worden. Anneke leek Dirk tijdens het huwelijk ook heel leuk te vinden in zijn stralende blauwe pak. Bekijk het fragment hier AantrekkingskrachtNa de magische huwelijksdag gooit Anneke gelijk een bom op het huwelijk. Er is vanuit haar kant geen aantrekkingskracht en onthuld dat ze Dirk nooit heeft zien zitten. Dirk raakt volledig in de war van de uitspraken van Anneke en kan niet goed omgaan met de kritiek. Alles wordt persoonlijk opgevat. Het huwelijk lijkt gestrand. Bekijk het fragment hier Laatste gesprekHet laatste gesprek tussen Dirk en Anneke verliep niet heel soepel. Dirk lijkt het moeilijk te kunnen accepteren dat de relatie echt voorbij is. Anneke daarentegen is heel duidelijk en is klaar om naar huis te gaan. Ze laat weten Dirk nooit meer te willen zien en lijkt bang voor hem in de laatste momenten. Toch blijft de vraag of Dirk en Anneke elkaar ooit echt hebben leren kennen? Bekijk het laatste gesprek tussen Dirk en Anneke hieronder. Married at First Sight is elke dinsdag en woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Married at First Sight terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Married at First Sight: Sarath kapot van verdriet na boodschap Malou, ‘hart doet zo’n pijn!’ Bekijk deze video » Heftig: zus Bastiaan vindt Suzanne 'wel prima' (Married at First Sight) Bekijk deze video » Married at First Sight of Married at Second Sight? Deze twee bruidegommen kennen elkaar al!? Bekijk deze video » Married at First Sight: zorgt de verkeerde afslag voor frictie tussen Jeppe en Jantien? Bekijk deze video » Expert Married at First Sight is bezorgd: 'Erik speelt toneel' (video) Bekijk deze video » Suzanne twijfelt in Married at First Sight: 'Maar wil niet meteen deur dichtgooien' Bekijk deze video » Schokkend: Sarath vergelijkt scheiding met overlijden vader in Married At First Sight!? Bekijk deze video » Woensdag in Married at First Sight: er is gezoend! Bekijk deze video » Zien: Loes en Wichian (Married At First Sight) blikken terug op huwelijk (video) Bekijk deze video » Rob Goossens: 'Anneke van Married At Fist Sight is schadelijk voor het programma (video) Bekijk deze video »
TV :
Married At First Sight: huwelijk Anneke en Dirk voorbij, zo verliep hun kortstondige relatie

Married at First Sight is elke dinsdag en woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Married at First Sight terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's