Hart van Nederland: automobilist zit uur vast in auto na verkeersongeluk in Hengstdijk (video)

Hart van Nederland: automobilist zit uur vast in auto na verkeersongeluk in Hengstdijk (video)

<em>Hart van Nederland</em>: automobilist zit uur vast in auto na verkeersongeluk in Hengstdijk (video) Een automobilist heeft vrijdagmiddag ongeveer een uur vastgezeten in zijn auto. Dit gebeurde na een eenzijdig verkeersongeluk tussen Hengstdijk en Kloosterzande in Zeeland. Het duurde een uur voordat de brandweer de bestuurder op een veilige manier uit het voertuig kon halen, meldt *Hart van Nederland. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Hart van Nederland: storm Louis helpt een handje met sloop gebouw in Eindhoven (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: politie dwingt 180-scheurende spookrijder aan de kant (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: gewonden bij brand in portiekwoning Den Haag (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Een automobilist heeft vrijdagmiddag ongeveer een uur vastgezeten in zijn auto. Dit gebeurde na een eenzijdig verkeersongeluk tussen Hengstdijk en Kloosterzande in Zeeland. Het duurde een uur voordat de brandweer de bestuurder op een veilige manier uit het voertuig kon halen, meldt *Hart van Nederland.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's