Terugblik: precies twee jaar geleden begon oorlog Oekraïne (Hart van Nederland)

Terugblik: precies twee jaar geleden begon oorlog Oekraïne (Hart van Nederland)

Zaterdag 24 februari om 10:39

Terugblik: precies twee jaar geleden begon oorlog Oekraïne (<em>Hart van Nederland</em>) Op meerdere plekken in het land komen zaterdag mensen samen om stil te staan bij de oorlog in Oekraïne, die precies 2 jaar geleden begon. Zo is er in Utrecht aandacht voor de vluchtelingen van de oorlog, laat Hart van Nederland weten bij bovenstaande beelden. Op de Dam in Amsterdam wordt de oorlog ook herdacht. Ook zijn er demonstraties gepland van mensen die demonstreren tegen zowel de oorlog in Oekraïne als die in Gaza. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Hart van Nederand: vrachtwagen gevuld met kranten rijdt van snelweg en valt in sloot (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: man overleden in villa Schellinkhout, politie denkt aan misdrijf (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: dode wolf gevonden in bos tussen Ede en Wekerom (video) Bekijk deze video »
TV :

Op meerdere plekken in het land komen zaterdag mensen samen om stil te staan bij de oorlog in Oekraïne, die precies 2 jaar geleden begon. Zo is er in Utrecht aandacht voor de vluchtelingen van de oorlog, laat Hart van Nederland weten bij bovenstaande beelden. Op de Dam in Amsterdam wordt de oorlog ook herdacht. Ook zijn er demonstraties gepland van mensen die demonstreren tegen zowel de oorlog in Oekraïne als die in Gaza.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's