Hart van Nederand: vrachtwagen gevuld met kranten rijdt van snelweg en valt in sloot (video)

Hart van Nederand: vrachtwagen gevuld met kranten rijdt van snelweg en valt in sloot (video)

<em>Hart van Nederand</em>: vrachtwagen gevuld met kranten rijdt van snelweg en valt in sloot (video) Mensen die zaterdagochtend de krant verwachten kunnen lang bij de brievenbus gaan zitten. Een vrachtwagen gevuld met kranten is vrijdagavond van de weg geraakt op de A17 bij Moerdijk en toen in een sloot belandt. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Hart van Nederland: storm Louis helpt een handje met sloop gebouw in Eindhoven (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: politie dwingt 180-scheurende spookrijder aan de kant (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: automobilist zit uur vast in auto na verkeersongeluk in Hengstdijk (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Mensen die zaterdagochtend de krant verwachten kunnen lang bij de brievenbus gaan zitten. Een vrachtwagen gevuld met kranten is vrijdagavond van de weg geraakt op de A17 bij Moerdijk en toen in een sloot belandt.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's