Hart van Nederland: dode wolf gevonden in bos tussen Ede en Wekerom (video)

Hart van Nederland: dode wolf gevonden in bos tussen Ede en Wekerom (video)

Zaterdag 24 februari om 10:18

<em>Hart van Nederland</em>: dode wolf gevonden in bos tussen Ede en Wekerom (video) In het bos bij Ede is vrijdagavond een dode wolf gevonden. Het dier is vermoedelijk aangereden door een auto, meldt Hart van Nederland. Vrijdagavond heeft de politie onderzoek gedaan naar de doodsoorzaak. Als uiteindelijk wordt geconcludeerd dat de wolf niet is omgekomen door een misdrijf wordt het kadaver afgevoerd voor wetenschappelijk onderzoek. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Hart van Nederland: gewonden bij brand in portiekwoning Den Haag (video) Bekijk deze video » Hart van Nederand: vrachtwagen gevuld met kranten rijdt van snelweg en valt in sloot (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: man overleden in villa Schellinkhout, politie denkt aan misdrijf (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

In het bos bij Ede is vrijdagavond een dode wolf gevonden. Het dier is vermoedelijk aangereden door een auto, meldt Hart van Nederland. Vrijdagavond heeft de politie onderzoek gedaan naar de doodsoorzaak. Als uiteindelijk wordt geconcludeerd dat de wolf niet is omgekomen door een misdrijf wordt het kadaver afgevoerd voor wetenschappelijk onderzoek.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's