Hart van Nederland: man overleden in villa Schellinkhout, politie denkt aan misdrijf (video)

Hart van Nederland: man overleden in villa Schellinkhout, politie denkt aan misdrijf (video)

Zaterdag 24 februari om 10:16

<em>Hart van Nederland</em>: man overleden in villa Schellinkhout, politie denkt aan misdrijf (video) In een villa in Schellinkhout is vrijdagmiddag een persoon overleden. De politie doet onderzoek in het huis. Een misdrijf wordt niet uitgesloten, laat de politie weten aan Hart van Nederland. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Hart van Nederland: gewonden bij brand in portiekwoning Den Haag (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: automobilist zit uur vast in auto na verkeersongeluk in Hengstdijk (video) Bekijk deze video » Hart van Nederand: vrachtwagen gevuld met kranten rijdt van snelweg en valt in sloot (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

In een villa in Schellinkhout is vrijdagmiddag een persoon overleden. De politie doet onderzoek in het huis. Een misdrijf wordt niet uitgesloten, laat de politie weten aan Hart van Nederland.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's