Lang Leve de Liefde: kan Jack zijn date ontroeren met zijn poëzie?

Lang Leve de Liefde: kan Jack zijn date ontroeren met zijn poëzie?

<em>Lang Leve de Liefde</em>: kan Jack zijn date ontroeren met zijn poëzie? In Lang Leve de Liefde gaat Jack op date met de Rotterdamse Ali en de date begint gelijk geëmotioneerd. Jack schrijft gedichten, voornamelijk over zijn overleden vrouw, en draagt die voor aan zijn date. Ali probeert hem te steunen in zijn verdriet. Is Jack wel klaar om een nieuwe start te maken? En is Ali daarin zijn droom vrouw? Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Mariken in Lang Leve de Liefde over Gerards specifieke kledingsmaak: "Dit is fouter dan fout" Bekijk deze video » Asociaal! Leg die telefoon eens weg Harm (Lang Leve de Liefde) Bekijk deze video » Reynold beledigt Rafaëla: 'Mijn droomvrouw is knapper' (Lang Leve de Liefde) Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

In Lang Leve de Liefde gaat Jack op date met de Rotterdamse Ali en de date begint gelijk geëmotioneerd. Jack schrijft gedichten, voornamelijk over zijn overleden vrouw, en draagt die voor aan zijn date. Ali probeert hem te steunen in zijn verdriet. Is Jack wel klaar om een nieuwe start te maken? En is Ali daarin zijn droom vrouw?

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's