In Lang Leve de Liefde vallen echt geen stiltes maar er wordt wel veel gegaapt

In Lang Leve de Liefde vallen echt geen stiltes maar er wordt wel veel gegaapt

In Lang Leve de Liefde zitten Jack en Ali op de bank. De twee laten een lange stilte vallen op de late avond maar daar zijn ze zich niet van bewust. De één gaapt nog erger dan de ander maar beide vinden dat er helemaal geen stilte valt tijdens hun date!

Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder

In <em>Lang Leve de Liefde</em> vallen echt geen stiltes maar er wordt wel veel gegaapt In Lang Leve de Liefde zitten Jack en Ali op de bank. De twee laten een lange stilte vallen op de late avond maar daar zijn ze zich niet van bewust. De één gaapt nog erger dan de ander maar beide vinden dat er helemaal geen stilte valt tijdens hun date! Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Reynold beledigt Rafaëla: 'Mijn droomvrouw is knapper' (Lang Leve de Liefde) Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: kan Jack zijn date ontroeren met zijn poëzie? Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: 'Carbonaad is niet meer wat het was' Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's