Lang Leve de Liefde: durft Jazz de eerste stap te zetten?

Lang Leve de Liefde: durft Jazz de eerste stap te zetten?

Dinsdag 27 februari om 19:51

In Lang Leve de Liefde is de eerste stap zetten altijd het moeilijkst, dat vindt Jazz ook. Zijn date met de leuke Nadia verloopt heel soepel. De twee hebben dezelfde interesses, dromen en lijken elkaar ook nog aantrekkelijk te vinden. Jazz vindt het alleen moeilijk om toenadering te zoeken. Hoe gaat hij het aanpakken?

Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder

Lang Leve de Liefde: durft Jazz de eerste stap te zetten? In Lang Leve de Liefde is de eerste stap zetten altijd het moeilijkst, dat vindt Jazz ook. Zijn date met de leuke Nadia verloopt heel soepel. De twee hebben dezelfde interesses, dromen en lijken elkaar ook nog aantrekkelijk te vinden. Jazz vindt het alleen moeilijk om toenadering te zoeken. Hoe gaat hij het aanpakken? Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Reynold beledigt Rafaëla: 'Mijn droomvrouw is knapper' (Lang Leve de Liefde) Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: kan Jack zijn date ontroeren met zijn poëzie? Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: 'Carbonaad is niet meer wat het was' Bekijk deze video »
TV :

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's