Mark G. voor de rechter na doodrijden stel in Rotterdam: 'Weet er niks meer van'

Mark G. voor de rechter na doodrijden stel in Rotterdam: 'Weet er niks meer van'

<em>Mark G.</em> voor de rechter na doodrijden stel in Rotterdam: 'Weet er niks meer van' Donderdag moest Mark G. voor de rechter verschijnen, hij wordt ervan verdacht op 2 september een man (79) en zijn vriendin (74) te hebben doodgereden op de Maasboulevard in Rotterdam. Het OM eist een celstraf van acht jaar en tbs met dwangverpleging. ‘Heb hele dag zitten huilen’“Ik weet er echt, en daar ben ik heel eerlijk over, ik weet er echt helemaal niks meer van”, zegt de 37-jarige G. in de rechtbank. “Ik was die dag emotioneel. Ik heb ook echt zitten huilen heel de dag. Alleen de headlines, alleen de rode draad weet ik nog. Het enige wat ik me ervan herinner is dat de voorruit naar binnen kwam eigenlijk.” Hij geeft wel toe die dag te hebben gedronken en geblowd, ook heeft hij naar eigen zeggen cocaïne gebruikt. Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. Hart van Nederland: meerdere mensen onwel in zwembad Amsterdam, oorzaak onbekend (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: opnieuw groot onderzoek naar overleden baby in woning Helvoirt (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: ravage na politieachtervolging met gestolen auto in Roosendaal (video) Bekijk deze video »
Misdaad :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Donderdag moest Mark G. voor de rechter verschijnen, hij wordt ervan verdacht op 2 september een man (79) en zijn vriendin (74) te hebben doodgereden op de Maasboulevard in Rotterdam. Het OM eist een celstraf van acht jaar en tbs met dwangverpleging.

‘Heb hele dag zitten huilen’
“Ik weet er echt, en daar ben ik heel eerlijk over, ik weet er echt helemaal niks meer van”, zegt de 37-jarige G. in de rechtbank. “Ik was die dag emotioneel. Ik heb ook echt zitten huilen heel de dag. Alleen de headlines, alleen de rode draad weet ik nog. Het enige wat ik me ervan herinner is dat de voorruit naar binnen kwam eigenlijk.” Hij geeft wel toe die dag te hebben gedronken en geblowd, ook heeft hij naar eigen zeggen cocaïne gebruikt.

Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's