Limburgs model Hieke Konings zoende met Leonardo DiCaprio: 'Om mama jaloers te maken'

Limburgs model Hieke Konings zoende met Leonardo DiCaprio: 'Om mama jaloers te maken'

Limburgs model Hieke Konings zoende met <em>Leonardo DiCaprio</em>: 'Om mama jaloers te maken' In Shownieuws doet Hieke Konings een boekje open over het leven dat zij leidt in Los Angeles als topmodel. Ze staat in de Playboy, maar ze komt ook met een opvallend verhaal over Leonardo DiCaprio. ‘Leo was direct aan het flirten’De Titanic-acteur (49), die bekendstaat als een vrouwenverslinder, had in een club in LA zijn oog laten vallen op de 22-jarige Hieke. “We maakten oogcontact, zijn manager kwam me halen en zei: Leo wants to talk to you. Hij was direct aan het flirten”, vertelt Hieke. “Het enige in mijn hoofd en wat ik dacht was: oh mijn god. Ik ga met hem zoenen, maar alleen om mama jaloers te maken.” Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Vrienden Gigi Hadid bevestigen relatie Leonardo DiCaprio: "Klaar met Playboy-leven' Bekijk deze video » Thomas Dekker: 'Ik ben met Leonardo DiCaprio wezen skiën en naar Tokio geweest' (Jinek) Bekijk deze video » Shownieuws: Leonardo DiCaprio gespot met 'ouder' Vlaams model Rose Bertram (28) Bekijk deze video »
Entertainment :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

In Shownieuws doet Hieke Konings een boekje open over het leven dat zij leidt in Los Angeles als topmodel. Ze staat in de Playboy, maar ze komt ook met een opvallend verhaal over Leonardo DiCaprio.

‘Leo was direct aan het flirten’
De Titanic-acteur (49), die bekendstaat als een vrouwenverslinder, had in een club in LA zijn oog laten vallen op de 22-jarige Hieke. “We maakten oogcontact, zijn manager kwam me halen en zei: Leo wants to talk to you. Hij was direct aan het flirten”, vertelt Hieke. “Het enige in mijn hoofd en wat ik dacht was: oh mijn god. Ik ga met hem zoenen, maar alleen om mama jaloers te maken.”

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's