Zaterdag in Wie is de mol?: kandidaten in duel met de mol

Zaterdag in Wie is de mol?: kandidaten in duel met de mol

Zaterdag in <em>Wie is de mol?</em>: kandidaten in duel met de mol In de nieuwe aflevering van Wie is de mol? staat er een bijzonder spel op het programma. In de eerste beelden is namelijk te zien dat de kandidaten in duel gaan met de mol. Ook wordt er een spel gespeeld waarbij alles enorm chaotisch verloopt. Komt dat door een gebrek aan strategie of is stiekem de mol aan het werk? Momenteel zitten Kees, Fons, Anna en Rosario nog in het spel en is de finale in zicht… Bekijk de beelden van de nieuwe aflevering van Wie is de mol? hieronder. Wie is de mol? is elke zaterdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en de hele afleveringen van Wie is de mol? terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Wie is de Mol? (@wieisdemol.avrotros) Rik sneert in Wie is de mol?: ‘Zorg dat deze opdracht een keer goed gaat!’ Bekijk deze video » Rik stelt confronterende vraag in Wie is de mol?: ‘Ben je te vertrouwen?’ Bekijk deze video » ZIEN: Hey Macarena-dansje in Wie is de Mol? Bekijk deze video »
Thursday 29 February om 13:18

In de nieuwe aflevering van Wie is de mol? staat er een bijzonder spel op het programma. In de eerste beelden is namelijk te zien dat de kandidaten in duel gaan met de mol. Ook wordt er een spel gespeeld waarbij alles enorm chaotisch verloopt. Komt dat door een gebrek aan strategie of is stiekem de mol aan het werk? Momenteel zitten Kees, Fons, Anna en Rosario nog in het spel en is de finale in zicht…

Bekijk de beelden van de nieuwe aflevering van Wie is de mol? hieronder.

Wie is de mol? is elke zaterdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en de hele afleveringen van Wie is de mol? terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's