Rik stelt confronterende vraag in Wie is de mol?: ‘Ben je te vertrouwen?’

Rik stelt confronterende vraag in Wie is de mol?: ‘Ben je te vertrouwen?’

Rik stelt confronterende vraag in <em>Wie is de mol?</em>: ‘Ben je te vertrouwen?’ Zaterdag staat er weer een nieuwe aflevering van Wie is de mol? op het programma bij NPO 1. In de eerste beelden is te zien dat er interessante vragen worden gesteld door presentator Rik van de Westelaken die in het teken staan van vertrouwen. Kunnen de kijkers bij het beantwoorden van deze vragen de mol ontmaskeren? Ook is te zien dat een opdracht volgens een gefrustreerde Fons niet volgens plan verloopt. “Ik weet niet wat ze hadden gedronken, het lukte voor geen meter.” Bekijk de beelden van de nieuwe aflevering van Wie is de mol? hieronder. Wie is de mol? is elke zaterdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en de hele afleveringen van Wie is de mol? terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Wie is de Mol? (@wieisdemol.avrotros) Zaterdag in Wie is de mol?: wordt verkeerde informatie doorgegeven? Bekijk deze video » Tooske Ragas reageert op exit Wie Is De Mol?: "Stom he?!" Bekijk deze video » Rik sneert in Wie is de mol?: ‘Zorg dat deze opdracht een keer goed gaat!’ Bekijk deze video »

Zaterdag staat er weer een nieuwe aflevering van Wie is de mol? op het programma bij NPO 1. In de eerste beelden is te zien dat er interessante vragen worden gesteld door presentator Rik van de Westelaken die in het teken staan van vertrouwen. Kunnen de kijkers bij het beantwoorden van deze vragen de mol ontmaskeren? Ook is te zien dat een opdracht volgens een gefrustreerde Fons niet volgens plan verloopt. “Ik weet niet wat ze hadden gedronken, het lukte voor geen meter.”

Bekijk de beelden van de nieuwe aflevering van Wie is de mol? hieronder.

Wie is de mol? is elke zaterdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en de hele afleveringen van Wie is de mol? terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's