Hart van Nederland: raamzetter verliest glasplaten op A12, chaos en lekke banden (video)

Hart van Nederland: raamzetter verliest glasplaten op A12, chaos en lekke banden (video)

Donderdag 29 februari om 22:12

<em>Hart van Nederland</em>: raamzetter verliest glasplaten op A12, chaos en lekke banden (video) De A12 bij Den Haag is bezaaid met glasscherven, door een ongeluk met een busje met daarop glasplaten. Bij Hart van Nederland is te zien dat de chaos groot is: meerdere rijstroken lagen onder de glasscherven, met meerdere lekke banden tot gevolg. Rode kruizen werden namelijk massaal genegeerd door automobilisten. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Hart van Nederland: ravage na politieachtervolging met gestolen auto in Roosendaal (video) Bekijk deze video » Mark G. voor de rechter na doodrijden stel in Rotterdam: 'Weet er niks meer van' Bekijk deze video » Tommy, vader van Yuna die werd ontvoerd naar Litouwen, breekt in rechtszaal (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

De A12 bij Den Haag is bezaaid met glasscherven, door een ongeluk met een busje met daarop glasplaten. Bij Hart van Nederland is te zien dat de chaos groot is: meerdere rijstroken lagen onder de glasscherven, met meerdere lekke banden tot gevolg. Rode kruizen werden namelijk massaal genegeerd door automobilisten.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's