Zien: bijzondere date in lederhosen in Lang Leve de Liefde (video)

Zien: bijzondere date in lederhosen in Lang Leve de Liefde (video)

Zien: bijzondere date in lederhosen in <em>Lang Leve de Liefde</em> (video) Waar de dates in Lang Leve de Liefde soms pijnlijk en ongemakkelijk zijn, is dat in bovenstaand fragment heel anders. Het is tijd namelijk tijd voor langlaufen en sjoelen met bier, natuurlijk met bijpassende muziek. Weer eens wat anders in de villa! Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Stikjaloerse Chassidy in Lang Leve de Liefde: 'Als je met mij bent praat je niet met anderen' Bekijk deze video » Astrid in Lang Leve de Liefde tegen Ronald: 'Ik vind je buik het minst aantrekkelijk' (video) Bekijk deze video » Ongemak in Lang Leve de Liefde: 'Je bent niet zo'n prater in de ochtend?' (video) Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Waar de dates in Lang Leve de Liefde soms pijnlijk en ongemakkelijk zijn, is dat in bovenstaand fragment heel anders. Het is tijd namelijk tijd voor langlaufen en sjoelen met bier, natuurlijk met bijpassende muziek. Weer eens wat anders in de villa!

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's