Hart van Nederland: na de wolf is ook de wasbeer in opmars in Nederlandse natuur (video)

Hart van Nederland: na de wolf is ook de wasbeer in opmars in Nederlandse natuur (video)

Vrijdag 1 maart om 17:00

<em>Hart van Nederland</em>: na de wolf is ook de wasbeer in opmars in Nederlandse natuur (video) Na Limburg begint nu de wasberendiscussie in Drenthe. Het dier, een invasieve exoot, mag na jarenlang gedoogbeleid nu ook in Drenthe afgeschoten worden, maar daar is niet iedereen het mee eens. In Hart van Nederland hoorde je voor- en tegenstanders. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Mark G. voor de rechter na doodrijden stel in Rotterdam: 'Weet er niks meer van' Bekijk deze video » Tommy, vader van Yuna die werd ontvoerd naar Litouwen, breekt in rechtszaal (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: raamzetter verliest glasplaten op A12, chaos en lekke banden (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Na Limburg begint nu de wasberendiscussie in Drenthe. Het dier, een invasieve exoot, mag na jarenlang gedoogbeleid nu ook in Drenthe afgeschoten worden, maar daar is niet iedereen het mee eens. In Hart van Nederland hoorde je voor- en tegenstanders.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's