Hart van Nederland: automobilist omgekomen door aanrijding op A27 bij Almere (video)

Hart van Nederland: automobilist omgekomen door aanrijding op A27 bij Almere (video)

<em>Hart van Nederland</em>: automobilist omgekomen door aanrijding op A27 bij Almere (video) Een automobilist is vrijdagavond om het leven gekomen door een ongeluk op de A27 ter hoogte van Almere, meldt Hart van Nederland. Het dodelijke ongeval werd voorafgegaan door een aanrijding tussen de auto van het slachtoffer en een vrachtwagen. De automobilist is daarop uitgestapt en werd toen vermoedelijk aangereden door een andere passerende vrachtwagen, volgens de politie. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Tommy, vader van Yuna die werd ontvoerd naar Litouwen, breekt in rechtszaal (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: raamzetter verliest glasplaten op A12, chaos en lekke banden (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: na de wolf is ook de wasbeer in opmars in Nederlandse natuur (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Een automobilist is vrijdagavond om het leven gekomen door een ongeluk op de A27 ter hoogte van Almere, meldt Hart van Nederland. Het dodelijke ongeval werd voorafgegaan door een aanrijding tussen de auto van het slachtoffer en een vrachtwagen. De automobilist is daarop uitgestapt en werd toen vermoedelijk aangereden door een andere passerende vrachtwagen, volgens de politie.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's