Hart van Nederland: tiener in nek gestoken bij ruzie in Apeldoorn (video)

Hart van Nederland: tiener in nek gestoken bij ruzie in Apeldoorn (video)

<em>Hart van Nederland</em>: tiener in nek gestoken bij ruzie in Apeldoorn (video) Bij een steekpartij in Apeldoorn is een tiener gewond geraakt. Het slachtoffer werd in zijn nek gestoken. Hulpdiensten waren snel aanwezig om zich over de jongen te ontfermen, meldt Hart van Nederland bij bovenstaande video. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Hart van Nederland: raamzetter verliest glasplaten op A12, chaos en lekke banden (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: na de wolf is ook de wasbeer in opmars in Nederlandse natuur (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: automobilist omgekomen door aanrijding op A27 bij Almere (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Bij een steekpartij in Apeldoorn is een tiener gewond geraakt. Het slachtoffer werd in zijn nek gestoken. Hulpdiensten waren snel aanwezig om zich over de jongen te ontfermen, meldt Hart van Nederland bij bovenstaande video.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's