Lenteachtige weekend voor de boeg: temperatuur in dubbele cijfers (video)

Lenteachtige weekend voor de boeg: temperatuur in dubbele cijfers (video)

<em>Lenteachtige weekend</em> voor de boeg: temperatuur in dubbele cijfers (video) Het eerste weekend van maart is er een met veel zon! Het weekend begint droog met stapelwolken. Later neemt de bewolking toe en valt in het zuidwesten wat regen. Het wordt 10 tot 13 graden met een zacht briesje. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Hart van Nederland: na de wolf is ook de wasbeer in opmars in Nederlandse natuur (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: automobilist omgekomen door aanrijding op A27 bij Almere (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: tiener in nek gestoken bij ruzie in Apeldoorn (video) Bekijk deze video »
Weer :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Het eerste weekend van maart is er een met veel zon! Het weekend begint droog met stapelwolken. Later neemt de bewolking toe en valt in het zuidwesten wat regen. Het wordt 10 tot 13 graden met een zacht briesje.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's