Een huis vol emigreert: Johan is trots op zijn oudste dochters, 'we nail this!'

Een huis vol emigreert: Johan is trots op zijn oudste dochters, 'we nail this!'

<em>Een huis vol emigreert</em>: Johan is trots op zijn oudste dochters, 'we nail this!' In Een huis vol emigreert vertrekt de familie Jelies naar het buitenland en Johan heeft een goed gesprek met zijn oudste drie dochters. Ze zeggen dat ze niet zo veel waarde hechten aan het nieuwe huis in Spanje, hun nieuwe leefomgeving zoals het voetbalveld en de stad zijn belangrijker. Johan is trots op zijn meiden en ze krijgen een dikke knuffel. “We nail this. Wat worden wij super, super, super gelukkig!” Bekijk de beelden van Een huis vol emigreert hieronder. Een huis vol emigreert is iedere vrijdag om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Een huis vol emigreert terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door KRO-NCRV (@kro.ncrv) Een huis vol emigreert: familie Jelies heeft het zwaar na eten pittige peper Bekijk deze video » Een huis vol emigreert: familie Jelies vindt Spaans droomhuis, 'Ik ben verliefd!' Bekijk deze video » Een huis vol emigreert: Ivan kan sneer van zijn vrouw over z’n schnitzel niet waarderen Bekijk deze video »

In Een huis vol emigreert vertrekt de familie Jelies naar het buitenland en Johan heeft een goed gesprek met zijn oudste drie dochters. Ze zeggen dat ze niet zo veel waarde hechten aan het nieuwe huis in Spanje, hun nieuwe leefomgeving zoals het voetbalveld en de stad zijn belangrijker. Johan is trots op zijn meiden en ze krijgen een dikke knuffel. “We nail this. Wat worden wij super, super, super gelukkig!”

Bekijk de beelden van Een huis vol emigreert hieronder.

Een huis vol emigreert is iedere vrijdag om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Een huis vol emigreert terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's