Help, mijn man is klusser!: 'Spaargeld voor studie dochter in klushuis gestopt'

Help, mijn man is klusser!: 'Spaargeld voor studie dochter in klushuis gestopt'

<em>Help, mijn man is klusser!</em>: 'Spaargeld voor studie dochter in klushuis gestopt' In Help, mijn man is klusser! gaat John Williams maandag langs bij Marijke en Fred. Nadat ze een woning hadden gekocht bleek er van alles mis te zijn en moest er flink worden geklust. 'Twintig jaar gespaard'Door gezondheidsproblemen verlopen verbouwingen niet zoals gepland en inmiddels hebben ze enorm veel geld geïnvesteerd. Ook het spaarpotje voor hun dochter moest worden aangebroken. “Ik heb twintig jaar gespaard om haar te helpen met haar studie. En vervolgens moet je het zelf opmaken. Ja, dat vind ik best erg.” Bekijk de beelden van Help, mijn man is klusser! hieronder. Help, mijn man is klusser! is elke maandag om 20:30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de leukste fragmenten van Help, mijn man is klusser! terugkijken via Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door RTL (@rtl.nl) HMMIK: kunnen Fenneke en Marc de bovenverdieping zelf afmaken? Bekijk deze video » Emotionele aflevering HMMIK: ernstig zieke Remi wil mooi huis achterlaten voor familie Bekijk deze video » Hoe is het nu met Remi, Sarah en kleine Bram uit Help Mijn Man is Klusser? Bekijk deze video »

In Help, mijn man is klusser! gaat John Williams maandag langs bij Marijke en Fred. Nadat ze een woning hadden gekocht bleek er van alles mis te zijn en moest er flink worden geklust.

'Twintig jaar gespaard'
Door gezondheidsproblemen verlopen verbouwingen niet zoals gepland en inmiddels hebben ze enorm veel geld geïnvesteerd. Ook het spaarpotje voor hun dochter moest worden aangebroken. “Ik heb twintig jaar gespaard om haar te helpen met haar studie. En vervolgens moet je het zelf opmaken. Ja, dat vind ik best erg.”

Bekijk de beelden van Help, mijn man is klusser! hieronder.

Help, mijn man is klusser! is elke maandag om 20:30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de leukste fragmenten van Help, mijn man is klusser! terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's