Sophie Hilbrand over eerste week Sophie & Jeroen: "Ik vind het nog steeds ingewikkeld"

Sophie Hilbrand over eerste week Sophie & Jeroen: "Ik vind het nog steeds ingewikkeld"

<em>Sophie Hilbrand</em> over eerste week <em>Sophie &amp; Jeroen</em>: &quot;Ik vind het nog steeds ingewikkeld&quot; Na afloop van de bekritiseerde opening van de eerste uitzending van Sophie & Jeroen kreeg Sophie Hilbrand ook de microfoon van RTL Boulevard onder haar neus. Bekijk het fragment waarin ze terugkijkt op de eerste week Sophie & Jeroen hierboven. "Ingewikkeld"Het was een pittige week voor Sophie want na alle commotie rondom Khalid Kasem wisselt ze de talkshowtafel de afgelopen dagen niet met hem af, maar met Jeroen Pauw. Ze kijkt terug op de eerste dagen met Jeroen: Ze vindt dat Jeroen als een vis in het water is. Ook zegt ze: "Jemig, het is heel dubbel. Ik vind het nog steeds ingewikkeld." Bekijk het RTL Boulevard-interview met Sophie Hilbrand hierboven. Bekijk ook Sophie Hilbrand reageert op opening Sophie & Jeroen: 'Pittig, maar dat kon je ook wel zien' Bekijk deze video » Veel kritiek op Sophie Hilbrand na lovende woorden over Khalid Kasem, "Meest gênante tv moment ooit" Bekijk deze video »
TV :
Sophie Hilbrand over eerste week Sophie & Jeroen: "Ik vind het nog steeds ingewikkeld"
Zondag 4 februari om 08:46

Na afloop van de bekritiseerde opening van de eerste uitzending van Sophie & Jeroen kreeg Sophie Hilbrand ook de microfoon van RTL Boulevard onder haar neus. Bekijk het fragment waarin ze terugkijkt op de eerste week Sophie & Jeroen hierboven.

"Ingewikkeld"
Het was een pittige week voor Sophie want na alle commotie rondom Khalid Kasem wisselt ze de talkshowtafel de afgelopen dagen niet met hem af, maar met Jeroen Pauw. Ze kijkt terug op de eerste dagen met Jeroen: Ze vindt dat Jeroen als een vis in het water is. Ook zegt ze: "Jemig, het is heel dubbel. Ik vind het nog steeds ingewikkeld."

Bekijk het RTL Boulevard-interview met Sophie Hilbrand hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's