Victor Brand over nieuw seizoen van Je Huis Op Orde: "Ik denk dat ze echt nooit hebben opgeruimd"

Victor Brand over nieuw seizoen van Je Huis Op Orde: "Ik denk dat ze echt nooit hebben opgeruimd"

Woensdag 6 maart om 13:25

Woensdagavond start een nieuw seizoen van Je Huis Op Orde. Viktor Brand en zijn team gaan weer mensen helpen met het opruimen van hun huis. Thom Goderie van Shownieuws gaat langs bij Viktor en organizer Quirine die samen met de kandidaat in de loods bezig zijn met het uitzoeken van haar spullen. Quirine heeft alvast een kleine tip voor de kijker.

Bekijk het fragment van Je Huis op Orde hieronder.

Victor Brand over nieuw seizoen van <em>Je Huis Op Orde</em>: &quot;Ik denk dat ze echt nooit hebben opgeruimd&quot; Woensdagavond start een nieuw seizoen van Je Huis Op Orde. Viktor Brand en zijn team gaan weer mensen helpen met het opruimen van hun huis. Thom Goderie van Shownieuws gaat langs bij Viktor en organizer Quirine die samen met de kandidaat in de loods bezig zijn met het uitzoeken van haar spullen. Quirine heeft alvast een kleine tip voor de kijker. Bekijk het fragment van Je Huis op Orde hieronder. Je huis op orde is elke woensdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Je huis op orde terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Ongeorganiseerd, onveilig huis in laatste Je Huis op Orde: rommelige speelhoek meest georganiseerd Bekijk deze video » Dinsdag in Je huis op orde: "De kerstboom staat er nog!?" Bekijk deze video » Je huis op orde: Is het een schande als je je bed niet opmaakt? Bekijk deze video »
TV :

Je huis op orde is elke woensdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Je huis op orde terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's