Corry in Lang Leve de Liefde: 'Dat veert wel heel lekker'

Corry in Lang Leve de Liefde: 'Dat veert wel heel lekker'

Woensdag 6 maart om 12:28

Corry heeft bijzonder veel interesse in de motor van haar date Henk en kan niet wachten om daar bovenop te klimmen: 'Oh ja, dat veert wel heel lekker. En hij is flexibel. Goh, wat leuk.'

Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder

Corry in <em>Lang Leve de Liefde</em>: 'Dat veert wel heel lekker' Corry heeft bijzonder veel interesse in de motor van haar date Henk en kan niet wachten om daar bovenop te klimmen: 'Oh ja, dat veert wel heel lekker. En hij is flexibel. Goh, wat leuk.' Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Suzanne maant Bastiaan: 'Niet gaan overgeven!' (Married at First Sight) Bekijk deze video » Wereldvreemde Isabella in Lang Leve de Liefde: 'Waarom zit er geen kuiken in een ei?' Bekijk deze video » Theo Maassen weg bij Zomergasten: bekijk zijn reactie Bekijk deze video »
TV :

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's