Hart van Nederland: veel ooggetuigen bij dodelijk schietincident in Zwolle (video)

Hart van Nederland: veel ooggetuigen bij dodelijk schietincident in Zwolle (video)

Woensdag 6 maart om 19:31

<em>Hart van Nederland</em>: veel ooggetuigen bij dodelijk schietincident in Zwolle (video) Bij een schietincident in Zwolle is dinsdagmiddag een dode gevallen. Dat meldt de politie op X. Kort na de melding is een verdachte aangehouden. Volgens Hart van Nederland waren er veel ooggetuigen aanwezig bij de schietpartij op de parkeerplaats bij een winkelcentrum. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. In Wilbertoord is autobestuurder door botsing met vrachtwagen om het leven gekomen (HvNL) Bekijk deze video » Mogelijk kinderen betrokken bij steekpartij in Boekel; een overleden en ander zwaargewond (HvNL) Bekijk deze video » Bijzonder: zeldzame dianameerkat geboren in Artis (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Bij een schietincident in Zwolle is dinsdagmiddag een dode gevallen. Dat meldt de politie op X. Kort na de melding is een verdachte aangehouden. Volgens Hart van Nederland waren er veel ooggetuigen aanwezig bij de schietpartij op de parkeerplaats bij een winkelcentrum.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's