Bijzonder: zeldzame dianameerkat geboren in Artis (video)

Bijzonder: zeldzame dianameerkat geboren in Artis (video)

Woensdag 6 maart om 18:31

<em>Bijzonder</em>: zeldzame dianameerkat geboren in Artis (video) Er is een dianameerkat geboren in de Amsterdamse dierentuin Artis. Het jong kwam vorige week ter wereld en maakt het goed, meldt het park. Het soort is een van de meest bedreigde en minst bekende Afrikaanse apen. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Altijd al willen weten hoe bevolkingsonderzoek naar darmkanker wordt gedaan? (HvNL) Bekijk deze video » In Wilbertoord is autobestuurder door botsing met vrachtwagen om het leven gekomen (HvNL) Bekijk deze video » Mogelijk kinderen betrokken bij steekpartij in Boekel; een overleden en ander zwaargewond (HvNL) Bekijk deze video »
Nieuws :

Er is een dianameerkat geboren in de Amsterdamse dierentuin Artis. Het jong kwam vorige week ter wereld en maakt het goed, meldt het park. Het soort is een van de meest bedreigde en minst bekende Afrikaanse apen.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's