Grote ravage bij de Meilandjes in Code Rosé: 'Wat erg lieverd!' (video)

Grote ravage bij de Meilandjes in Code Rosé: 'Wat erg lieverd!' (video)

Thursday 7 March om 14:15

Het gaat even helemaal mis bij de familie Meiland in Code Rosé. Door een mankement van de trolley is er een grote ravage ontstaan, en Martien legt het allemaal met zijn camera vast…

Lees verder onder de video.

Grote ravage bij de <em>Meilandjes</em> in Code Rosé: 'Wat erg lieverd!' (video) Het gaat even helemaal mis bij de familie Meiland in Code Rosé. Door een mankement van de trolley is er een grote ravage ontstaan, en Martien legt het allemaal met zijn camera vast… Lees verder onder de video. CatastrofeMartien zet op social media een video waarop te zien is dat Erica scherven en ogenschijnlijk een heel ontbijt van de grond raapt. Er is een wiel van de trolley afgebroken, waardoor allerlei potten met eten op de vloer zijn beland. Het is schandalig volgens Martien en een catastrofe volgens Erica. Gelukkig is Martien lief voor zijn ex-vrouw. “Wat erg lieverd.” Bekijk de video van Shownieuws met beelden van social media hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Chateau Meiland VIPS: Patty Brard vertelt Erica wat ze aan haar gezicht moet laten doen Bekijk deze video » Chateau Meiland VIPS gemist? Debbie van B&B Vol Liefde en Patty Brard te gast Bekijk deze video » Erica Meiland: 'Ons buitenland-programma komt vanaf september op tv' Bekijk deze video »
Entertainment :

Catastrofe
Martien zet op social media een video waarop te zien is dat Erica scherven en ogenschijnlijk een heel ontbijt van de grond raapt. Er is een wiel van de trolley afgebroken, waardoor allerlei potten met eten op de vloer zijn beland. Het is schandalig volgens Martien en een catastrofe volgens Erica. Gelukkig is Martien lief voor zijn ex-vrouw. “Wat erg lieverd.”

Bekijk de video van Shownieuws met beelden van social media hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's