Hysterisch gegil in Big Brother: bewoners schrikken zich rot

Hysterisch gegil in Big Brother: bewoners schrikken zich rot

Hysterisch gegil in <em>Big Brother</em>: bewoners schrikken zich rot In een compilatie van de realityshow Big Brother wordt duidelijk hoeveel er eigenlijk wordt gegild en geschreeuwd. Het is vooral Ashley die het hele huis bij elkaar brult en daar schrikken de andere bewoners dan weer van. En de kijkers zijn in de reacties niet bepaald positief over het gedrag van de luidruchtige blondine. Bekijk de beelden van Big Brother hieronder. Big Brother is elke werkdag om 20.30 uur te zien en Big Brother: Live is elke zaterdag om 20.00 uur te zien bij RTL 5. Je kunt de beste fragmenten van Big Brother terugkijken op Gids.tv, je kunt de bewoners 24/7 volgen via de livestream op Videoland. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Big Brother 2024 (@bigbrothernlbe) Big Brother: Basiri moet vertrekken en blikt terug op zijn moeilijke momenten Bekijk deze video » Hilariteit in Big Brother: er zitten drie Ashleys op de bank, wie mag blijven? Bekijk deze video » Fans opgelet! Wil jij het Big Brother huis in? Kijk dan snel deze video Bekijk deze video »
Donderdag 7 maart om 15:16

In een compilatie van de realityshow Big Brother wordt duidelijk hoeveel er eigenlijk wordt gegild en geschreeuwd. Het is vooral Ashley die het hele huis bij elkaar brult en daar schrikken de andere bewoners dan weer van. En de kijkers zijn in de reacties niet bepaald positief over het gedrag van de luidruchtige blondine.

Bekijk de beelden van Big Brother hieronder.

Big Brother is elke werkdag om 20.30 uur te zien en Big Brother: Live is elke zaterdag om 20.00 uur te zien bij RTL 5. Je kunt de beste fragmenten van Big Brother terugkijken op Gids.tv, je kunt de bewoners 24/7 volgen via de livestream op Videoland.

Actuele video's

Meer actuele video's