Johan Dersen over ontwijkende Omtzigt: 'Dit is gênant' (Vandaag Inside)

Johan Dersen over ontwijkende Omtzigt: 'Dit is gênant' (Vandaag Inside)

Woensdag 6 maart om 10:11

Pieter Omtzigt wil geen duidelijkheid geven over of hij nu wel of niet huilend de kamer verlaten heeft tijdens de formatiegesprekken en dat levert een pijnlijk interview op, dat getoond werd bij Vandaag Inside. René van der Gijp weet niet wat hij ziet: 'Man man man, waar zitten we nu naar te koekeloeren?' Johan Derksen vindt het maar gênant, al heeft hij wel aan te merken op de manier waarop de NSC-voorman ondervraagd werd.

Hieronder zie je een gesprek uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 5 maart. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

Johan Dersen over ontwijkende <em>Omtzigt</em>: 'Dit is gênant' (Vandaag Inside) Pieter Omtzigt wil geen duidelijkheid geven over of hij nu wel of niet huilend de kamer verlaten heeft tijdens de formatiegesprekken en dat levert een pijnlijk interview op, dat getoond werd bij Vandaag Inside. René van der Gijp weet niet wat hij ziet: 'Man man man, waar zitten we nu naar te koekeloeren?' Johan Derksen vindt het maar gênant, al heeft hij wel aan te merken op de manier waarop de NSC-voorman ondervraagd werd. Hieronder zie je een gesprek uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 5 maart. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's