Johan in Vandaag Inside over Chris Woerts' eerste podcast: "En, weggegooid?"

Johan in Vandaag Inside over Chris Woerts' eerste podcast: "En, weggegooid?"

Donderdag 7 maart om 08:27

In Vandaag Inside luisteren de mannen en tafelgast Lilian Marijnissen naar de eerste podcast van Chris Woerts. Deze proefopname is niet om aan te horen en werkt op de lachspieren. Over wat er met deze proefuitzending is gebeurd grapt Johan Derksen: "En, weggegooid?".

Anti-woke
Chris legt uit waar het over moet gaan 20 minuten lang want dat was niet te verstaan. Er komt sport aan bod, de actualiteit, een beetje politiek en het zal anti-woke zijn. Er hebben zich toch al 120.000 luisteraars voor aangemeld.

Hieronder zie je een gesprek uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 6 maart. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

Johan in <em>Vandaag Inside</em> over Chris Woerts' eerste podcast: &quot;En, weggegooid?&quot; In Vandaag Inside luisteren de mannen en tafelgast Lilian Marijnissen naar de eerste podcast van Chris Woerts. Deze proefopname is niet om aan te horen en werkt op de lachspieren. Over wat er met deze proefuitzending is gebeurd grapt Johan Derksen: "En, weggegooid?". Anti-wokeChris legt uit waar het over moet gaan 20 minuten lang want dat was niet te verstaan. Er komt sport aan bod, de actualiteit, een beetje politiek en het zal anti-woke zijn. Er hebben zich toch al 120.000 luisteraars voor aangemeld. Hieronder zie je een gesprek uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 6 maart. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.
Talkshow :

Actuele video's

Meer actuele video's