Halve finale Heel Holland bakt: 'flink aanpoten' met chocolade tartelette met meringue

Halve finale Heel Holland bakt: 'flink aanpoten' met chocolade tartelette met meringue

Halve finale <em>Heel Holland bakt</em>: 'flink aanpoten' met chocolade tartelette met meringue In Heel Holland bakt krijgen de kandidaten een behoorlijk lastige opdracht voor hun kiezen, maar dat mag ook wel want het is de halve finale. Ze moeten onder meer met de technische opdracht een chocolade tartelette met meringue maken, en dat wordt volgens de juryleden ‘flink aanpoten’. Robèrt van Beckhoven legt in de video hieronder uit wat precies de bedoeling is… Bekijk de video's van Heel Holland bakt hieronder. Heel Holland bakt is elke zondag om 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Heel Holland Bakt terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Heel Holland Bakt (@heelhollandbakt) Thema Heel Holland bakt is oost west, thuis best: 'Karamelslofjes een pittige opdracht' Bekijk deze video » Heel Holland Bakt: karamel slofjes uit de oost west, thuis best-aflevering Bekijk deze video » ZIEN: Susan uit Heel Holland Bakt krijgt bakken met kritiek Bekijk deze video »
Vrijdag 8 maart om 14:49

In Heel Holland bakt krijgen de kandidaten een behoorlijk lastige opdracht voor hun kiezen, maar dat mag ook wel want het is de halve finale. Ze moeten onder meer met de technische opdracht een chocolade tartelette met meringue maken, en dat wordt volgens de juryleden ‘flink aanpoten’. Robèrt van Beckhoven legt in de video hieronder uit wat precies de bedoeling is…

Bekijk de video's van Heel Holland bakt hieronder.

Heel Holland bakt is elke zondag om 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Heel Holland Bakt terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's