Scandinavische crimeserie Fallen start zaterdag op NPO 3: bekijk de trailer

Scandinavische crimeserie Fallen start zaterdag op NPO 3: bekijk de trailer

Vrijdag 8 maart om 16:23

Zaterdag start op NPO 3 de Zweedse crimeserie Fallen (Sanningen). Het verhaal draait om Iris Broman, zij verhuist naar het kustplaatsje Ystad om daar leiding te geven aan het coldcaseteam van de politie. Haar eerste zaak draait om een tiener die bijna twintig jaar geleden vermist raakte. Maar ze wordt ook achtervolgd door de onopgeloste moord op haar verloofde. De hoofdrol van Iris wordt gespeeld door Sofia Helin, je kunt haar kennen van de populaire serie The Bridge.

Bekijk de trailer van Fallen hieronder.

De dramaserie Fallen is vanaf zaterdag 9 maart wekelijks om 20.25 uur te zien op NPO 3 en te streamen via NPO Start. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Fallen terugkijken via Gids.tv.

Scandinavische crimeserie <em>Fallen</em> start zaterdag op NPO 3: bekijk de trailer Zaterdag start op NPO 3 de Zweedse crimeserie Fallen (Sanningen). Het verhaal draait om Iris Broman, zij verhuist naar het kustplaatsje Ystad om daar leiding te geven aan het coldcaseteam van de politie. Haar eerste zaak draait om een tiener die bijna twintig jaar geleden vermist raakte. Maar ze wordt ook achtervolgd door de onopgeloste moord op haar verloofde. De hoofdrol van Iris wordt gespeeld door Sofia Helin, je kunt haar kennen van de populaire serie The Bridge. Bekijk de trailer van Fallen hieronder. De dramaserie Fallen is vanaf zaterdag 9 maart wekelijks om 20.25 uur te zien op NPO 3 en te streamen via NPO Start. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Fallen terugkijken via Gids.tv. Shownieuws: nieuwe romantische dramaserie One Day megapopulair op Netflix (video) Bekijk deze video » Patty Brard in serie slachtoffer van grensoverschrijdend gedrag Ralph Inbar (video) Bekijk deze video » Shownieuws: Carlo Boszhard werkt aan een dramaserie over presentator Willem Ruis (video) Bekijk deze video »
Trailer :
Scandinavische crimeserie Fallen start zaterdag op NPO 3: bekijk de trailer

Actuele video's

Meer actuele video's