Dilan Yeşilgöz in RTL Nieuws: 'Kabinet voor de zomer moet kunnen' (video)

Dilan Yeşilgöz in RTL Nieuws: 'Kabinet voor de zomer moet kunnen' (video)

Vrijdag 8 maart om 16:37

Dilan Yeşilgöz in <em>RTL Nieuws</em>: 'Kabinet voor de zomer moet kunnen' (video) VVD-leider Dilan Yeşilgöz is optimistisch over de kabinetsformatie. Het ziet er naar uit dat op korte termijn de gesprekken verder gaan tussen PVV, VVD, NSC en BBB over de vorm van een nieuw kabinet. Volgens Yeşilgöz moet het dan kunnen lukken om voor de zomer klaar te zijn. Dat hoor je in bovenstaand fragment van RTL Nieuws. Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv. Johan Derksen sloopt Yesilgöz (VVD): 'Onvolwassen, ze blijkt niet klaar voor haar functie' Bekijk deze video » Chaos bij de VVD: 'Dilan Yesilgöz maakt blunder na blunder' (video) Bekijk deze video » Frits Wester: 'Akkoord spreidingswet is een pijnlijke afgang voor Dilan Yeşilgöz' (video) Bekijk deze video » Zien! Arend Jan Boekestijns imitatie van Dilan Yesilgöz en Tineke Schouten imiteert Caroline van der Plas Bekijk deze video »
Politiek :
Dilan Yeşilgöz in RTL Nieuws: 'Kabinet voor de zomer moet kunnen' (video)

VVD-leider Dilan Yeşilgöz is optimistisch over de kabinetsformatie. Het ziet er naar uit dat op korte termijn de gesprekken verder gaan tussen PVV, VVD, NSC en BBB over de vorm van een nieuw kabinet. Volgens Yeşilgöz moet het dan kunnen lukken om voor de zomer klaar te zijn. Dat hoor je in bovenstaand fragment van RTL Nieuws.

Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's