Finale Wie is de mol? komt eraan: Marlijn Weerdenburg onthult wie haar mol is

Finale Wie is de mol? komt eraan: Marlijn Weerdenburg onthult wie haar mol is

Saturday 9 March om 20:09

Zaterdagavond wordt de finale van Wie is de mol? uitgezonden. De grote vraag: is het Anna Gimbrère, Fons Hendriks of Rosario Mussendijk? Marlijn Weerdenburg presenteert Moltalk en mag eigenlijk niet zeggen wie zij denkt dat de mol is. Maar de presentatrice verklapt toch wie zij verdenkt. “Ik hoop echt dat deze het is, want ik zit al heel wat jaren verkeerd.”

Bekijk de beelden van RTL Boulevard hieronder.

De finale van Wie is de Mol? is zaterdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en de hele afleveringen van Wie is de Mol? terugkijken bij Gids.tv.

Finale <em>Wie is de mol?</em> komt eraan: Marlijn Weerdenburg onthult wie haar mol is Zaterdagavond wordt de finale van Wie is de mol? uitgezonden. De grote vraag: is het Anna Gimbrère, Fons Hendriks of Rosario Mussendijk? Marlijn Weerdenburg presenteert Moltalk en mag eigenlijk niet zeggen wie zij denkt dat de mol is. Maar de presentatrice verklapt toch wie zij verdenkt. “Ik hoop echt dat deze het is, want ik zit al heel wat jaren verkeerd.” Bekijk de beelden van RTL Boulevard hieronder. De finale van Wie is de Mol? is zaterdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en de hele afleveringen van Wie is de Mol? terugkijken bij Gids.tv. ZIEN: Hey Macarena-dansje in Wie is de Mol? Bekijk deze video » Zaterdag in Wie is de mol?: kandidaten in duel met de mol Bekijk deze video » Vanavond is de grote finale van Wie is de Mol?: 'Enorm trots' (video) Bekijk deze video »
Wie is de Mol? :
Finale Wie is de mol? komt eraan: Marlijn Weerdenburg onthult wie haar mol is

Actuele video's

Meer actuele video's