De Oranjezondag: is Pieter Cobelens echt gecanceld bij Vandaag Inside?

De Oranjezondag: is Pieter Cobelens echt gecanceld bij Vandaag Inside?

Maandag 11 maart om 07:51

Is Pieter Cobelens, gepensioneerd generaal-majoor buiten dienst, nu wél of niet gecanceld bij Vandaag Inside? Kijkers zien hem al weken niet verschijnen naast Wilfred, René en Johan maar hij maakte zondagavond wél zijn opwachting bij Hélène Hendriks in De Oranjezondag. Daar kon hij dan ook direct antwoord geven op die prangende vraag.

Bekijk het fragment van De Oranjezondag hieronder

De Oranjezondag: is Pieter Cobelens echt gecanceld bij <em>Vandaag Inside</em>? Is Pieter Cobelens, gepensioneerd generaal-majoor buiten dienst, nu wél of niet gecanceld bij Vandaag Inside? Kijkers zien hem al weken niet verschijnen naast Wilfred, René en Johan maar hij maakte zondagavond wél zijn opwachting bij Hélène Hendriks in De Oranjezondag. Daar kon hij dan ook direct antwoord geven op die prangende vraag. Bekijk het fragment van De Oranjezondag hieronder De Oranjezondag is iedere zondag om 21:30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen en de beste fragmenten van De Oranjezondag terugkijken via Gids.tv.
TV :

De Oranjezondag is iedere zondag om 21:30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen en de beste fragmenten van De Oranjezondag terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's