Kijkcijfers De Oranjezondag: hoe deden Hélène Hendriks en Rutger Castricum het?

Kijkcijfers De Oranjezondag: hoe deden Hélène Hendriks en Rutger Castricum het?

Maandag 11 maart om 11:13

Het was een spannende maandagochtend voor Hélène Hendriks en haar team want: hoe heeft de eerste uitzending van De Oranjezondag gescoord? Ze mogen trots zijn want volgens Tina Nijkamp, die als enige nog de kijkcijfers van de dag ervoor publiceert, waren die meer dan goed: 983.000 kijkers. Dat betekent dat de talkshow ongeveer net zo goed bekeken wordt als het 'grote broertje' Vandaag Inside.

Bekijk een, nogal ordinair, fragment van De Oranjezondag van gisteren hieronder. Daar weer onder zie je de Instagrampost van Tina Nijkamp over de kijkcijfers.

Kijkcijfers <em>De Oranjezondag</em>: hoe deden Hélène Hendriks en Rutger Castricum het? Het was een spannende maandagochtend voor Hélène Hendriks en haar team want: hoe heeft de eerste uitzending van De Oranjezondag gescoord? Ze mogen trots zijn want volgens Tina Nijkamp, die als enige nog de kijkcijfers van de dag ervoor publiceert, waren die meer dan goed: 983.000 kijkers. Dat betekent dat de talkshow ongeveer net zo goed bekeken wordt als het 'grote broertje' Vandaag Inside. Bekijk een, nogal ordinair, fragment van De Oranjezondag van gisteren hieronder. Daar weer onder zie je de Instagrampost van Tina Nijkamp over de kijkcijfers. De Oranjezondag is iedere zondag om 21:30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen en de beste fragmenten van De Oranjezondag terugkijken via Gids.tv.
TV :

De Oranjezondag is iedere zondag om 21:30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen en de beste fragmenten van De Oranjezondag terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's