Rel: media verwijderen ‘gemanipuleerde’ foto prinses Catherine en kinderen

Rel: media verwijderen ‘gemanipuleerde’ foto prinses Catherine en kinderen

Rel: media verwijderen ‘gemanipuleerde’ foto prinses Catherine en kinderen De rel in Groot-Brittannië rond prinses Catherine duurt voort… Al maanden wordt er zeer mysterieus gedaan over de gezondheid van Kate Middleton, ze is al enige tijd niet in de spotlights verschenen en de roddelpers draait overuren. Nu heeft de vrouw van prins William een foto van zichzelf en haar kinderen op social media geplaatst, maar die is nu door verschillende media verwijderd omdat deze gemanipuleerd zou zijn. Het kiekje zou flink met Photoshop zijn bewerkt, zo klopt het beeld van de trui van prinses Charlotte bijvoorbeeld niet… Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. RTL Boulevard: prins William bedankt publiek voor steun aan koning Charles en Catherine Bekijk deze video » Geen verzoening tussen prins William en prins Harry volgens betrouwbare bron (RTL Boulevard) Bekijk deze video » Bizarre grappen over afwezigheid Kate Middleton: bevallen van kind prins Harry? Bekijk deze video »
Royals :
Maandag 11 maart om 10:56

De rel in Groot-Brittannië rond prinses Catherine duurt voort… Al maanden wordt er zeer mysterieus gedaan over de gezondheid van Kate Middleton, ze is al enige tijd niet in de spotlights verschenen en de roddelpers draait overuren. Nu heeft de vrouw van prins William een foto van zichzelf en haar kinderen op social media geplaatst, maar die is nu door verschillende media verwijderd omdat deze gemanipuleerd zou zijn. Het kiekje zou flink met Photoshop zijn bewerkt, zo klopt het beeld van de trui van prinses Charlotte bijvoorbeeld niet…

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's