Rowan en Astleigh (MAFS) kijken raar op als ze deur van hotelkamer op Ibiza openen

Rowan en Astleigh (MAFS) kijken raar op als ze deur van hotelkamer op Ibiza openen

Rowan en Astleigh (<em>MAFS</em>) kijken raar op als ze deur van hotelkamer op Ibiza openen Rowan en Astleigh, die elkaar leerden kennen in Married at First Sight, stonden even raar te kijken toen ze hun hotelkamer binnen wilden gaan. Het stel is op vakantie op Ibiza en toen ze de deur van hun accommodatie openden kwam er ineens iets tevoorschijn wat ze niet hadden verwacht… Bekijk de video van Shownieuws met beelden van social media hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Suzanne maant Bastiaan: 'Niet gaan overgeven!' (Married at First Sight) Bekijk deze video » Married at First Sight: Jeffrey moet iets kwijt bij Jerney over zijn verliefdheid Bekijk deze video » Married at First Sight: Gerben flink geraakt door deze opmerking van Erik Bekijk deze video »
Entertainment :
Maandag 11 maart om 15:12

Rowan en Astleigh, die elkaar leerden kennen in Married at First Sight, stonden even raar te kijken toen ze hun hotelkamer binnen wilden gaan. Het stel is op vakantie op Ibiza en toen ze de deur van hun accommodatie openden kwam er ineens iets tevoorschijn wat ze niet hadden verwacht…

Bekijk de video van Shownieuws met beelden van social media hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's