Een huis vol emigreert: Janna Jelies neemt afscheid van klasgenootjes

Een huis vol emigreert: Janna Jelies neemt afscheid van klasgenootjes

<em>Een huis vol emigreert</em>: Janna Jelies neemt afscheid van klasgenootjes In Een huis vol emigreert is te zien dat Janna Jelies afscheid moet nemen van haar klasgenootjes. De jonge Janna gaat met het hele gezin verhuizen naar Spanje en daarom wordt voor het afscheid een speciaal moment ingelast in de klas. Janna en haar beste vriendinnetje gaan elkaar erg missen… Bekijk de beelden van Een huis vol emigreert hieronder. Een huis vol emigreert is iedere vrijdag om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Een huis vol emigreert terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door KRO-NCRV (@kro.ncrv) Een huis vol emigreert: familie Jelies vindt Spaans droomhuis, 'Ik ben verliefd!' Bekijk deze video » Een huis vol emigreert: Ivan kan sneer van zijn vrouw over z’n schnitzel niet waarderen Bekijk deze video » Een huis vol emigreert: Johan is trots op zijn oudste dochters, 'we nail this!' Bekijk deze video »
Maandag 11 maart om 16:03

In Een huis vol emigreert is te zien dat Janna Jelies afscheid moet nemen van haar klasgenootjes. De jonge Janna gaat met het hele gezin verhuizen naar Spanje en daarom wordt voor het afscheid een speciaal moment ingelast in de klas. Janna en haar beste vriendinnetje gaan elkaar erg missen…

Bekijk de beelden van Een huis vol emigreert hieronder.

Een huis vol emigreert is iedere vrijdag om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Een huis vol emigreert terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's