Olcay Gulsen: 'Je kunt geen nee zeggen tegen Johan Derksen'

Olcay Gulsen: 'Je kunt geen nee zeggen tegen Johan Derksen'

Dinsdag 12 maart om 10:27

Olcay Gulsen werd onlangs in Vandaag Inside ten huwelijk gevraagd door Johan Derksen en daar kwam ze nog even op terug tijdens een interview met De Telegraaf: 'Je kunt in het leven eigenlijk geen nee tegen Johan Derksen zeggen. Ik denk dat dat wel de droomman is van iedere vrouw.' En op die opmerking moest het kijkcijferkanon van SBS6 natuurlijk ook weer even reageren.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 11 maart. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

Olcay Gulsen: 'Je kunt geen nee zeggen tegen <em>Johan Derksen</em>' Olcay Gulsen werd onlangs in Vandaag Inside ten huwelijk gevraagd door Johan Derksen en daar kwam ze nog even op terug tijdens een interview met De Telegraaf: 'Je kunt in het leven eigenlijk geen nee tegen Johan Derksen zeggen. Ik denk dat dat wel de droomman is van iedere vrouw.' En op die opmerking moest het kijkcijferkanon van SBS6 natuurlijk ook weer even reageren. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 11 maart. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's