Melanie uit De Bondgenoten vindt drie dagen geen seks veel te lang (video)

Melanie uit De Bondgenoten vindt drie dagen geen seks veel te lang (video)

Melanie uit <em>De Bondgenoten</em> vindt drie dagen geen seks veel te lang (video) In De Bondgenoten heeft Melanie het moeilijk. Beau lijkt haar niet meer te willen aanraken, zij moet hem er letterlijk om smeken. "Ik wil gewoon dat je me wilt" en ze vervolgt: "het mag wel wat vaker dan drie dagen ertussen, dat is echt veel", aldus een gefrustreerde Mel. Bekijk het fragment van De Bondgenoten hieronder Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl) De Bondgenoten is elke werkdag om 19:45 uur te zien bij SBS6. Je kunt de afleveringen en de leukste fragmenten van De Bondgenoten terugkijken via Gids.tv Bekijk ook De Bondgenoten: ex-verleidster Daniëlle zorgt voor frictie tussen Beau en Melanie Bekijk deze video » Stapt Daniëlle in De Bondgenoten over op Wesley? "Ik heb net even stiekem gekeken" (video) Bekijk deze video » Tranen bij Kim in De Bondgenoten: 'Ik ben zo geïrriteerd' Bekijk deze video »
Dinsdag 12 maart om 19:14

In De Bondgenoten heeft Melanie het moeilijk. Beau lijkt haar niet meer te willen aanraken, zij moet hem er letterlijk om smeken. "Ik wil gewoon dat je me wilt" en ze vervolgt: "het mag wel wat vaker dan drie dagen ertussen, dat is echt veel", aldus een gefrustreerde Mel.

Bekijk het fragment van De Bondgenoten hieronder

De Bondgenoten is elke werkdag om 19:45 uur te zien bij SBS6. Je kunt de afleveringen en de leukste fragmenten van De Bondgenoten terugkijken via Gids.tv

Actuele video's

Meer actuele video's