Igmar Felicia stapte uit Jehova’s Getuigen: "Dan kom je in de wereld van Satan waar alles eigenlijk fout is" (Shownieuws)

Igmar Felicia stapte uit Jehova’s Getuigen: "Dan kom je in de wereld van Satan waar alles eigenlijk fout is" (Shownieuws)

Donderdag 14 maart om 09:49

Radio-dj Igmar Felicia duikt in zijn Jehova’s Getuigen verleden voor de Videoland documentaire ‘Jehovah – Van God Los’ van documentairemaker Henk van der Aa. In Shownieuws zijn beelden te zien van een vergadering van Jehova’s Getuigen die gemaakt zijn met een geheime camera. Igmar stapte eruit en vertelt hoe dat voor hem is geweest. "Dan kom je in de wereld van Satan waar alles eigenlijk fout is", aldus Igmar.

Bekijk het fragment uit Shownieuws hieronder

<em>Igmar Felicia</em> stapte uit <em>Jehova’s Getuigen</em>: &quot;Dan kom je in de wereld van Satan waar alles eigenlijk fout is&quot; (<em>Shownieuws</em>) Radio-dj Igmar Felicia duikt in zijn Jehova’s Getuigen verleden voor de Videoland documentaire ‘Jehovah – Van God Los’ van documentairemaker Henk van der Aa. In Shownieuws zijn beelden te zien van een vergadering van Jehova’s Getuigen die gemaakt zijn met een geheime camera. Igmar stapte eruit en vertelt hoe dat voor hem is geweest. "Dan kom je in de wereld van Satan waar alles eigenlijk fout is", aldus Igmar. Bekijk het fragment uit Shownieuws hieronder Bekijk ook Hoe gaat Gover Meit (Stefano Keizers) 'Europapa' laten winnen op het Songfestival? Bekijk deze video » Glennis Grace: 'Stop met dat Gordon-bashen' (Shownieuws) Bekijk deze video » Volgende verhuizing in 2025 van de Meilandjes wordt niet gefilmd (Shownieuws) Bekijk deze video »
Entertainment :

Actuele video's

Meer actuele video's