Eerste beelden De Piano (RTL 4): jury in shock als piepjonge kandidaat piano speelt

Eerste beelden De Piano (RTL 4): jury in shock als piepjonge kandidaat piano speelt

Eerste beelden <em>De Piano</em> (RTL 4): jury in shock als piepjonge kandidaat piano speelt Yolanthe trots op pianospelende Xess Xava: 'Zo cute' (video) Binnenkort kun je bij RTL 4 kijken naar het nieuwe programma De Piano. En in de eerste beelden is te zien dat de jury behoorlijk onder de indruk is van een van de kandidaten… Van stationshal naar ConcertgebouwIn het programma wordt gezocht naar gepassioneerde amateurs die een grote liefde delen voor piano spelen. In een stationshal laten ze zien wat ze zoal kunnen op een piano en ze hebben geen idee dat achter de schermen drie bekende experts meekijken: Roel van Velzen, Dominic Seldis en Daria van den Bercken. De pianisten maken kans op een bijzonder optreden in Het Concertgebouw. Bekijk de eerste beelden van De Piano in de video hieronder. De Piano is vanaf woensdag 3 april te zien op RTL 4. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door RTL (@rtl.nl) Holland's Got Talent: staande ovatie voor pianospel 16-jarige Sofia (video) Bekijk deze video » Zien: Chantal Jansens duet met Nick Schilder en pianist zoon James (RTL Boulevard) Bekijk deze video »
Donderdag 14 maart om 13:55

Yolanthe trots op pianospelende Xess Xava: 'Zo cute' (video)

Binnenkort kun je bij RTL 4 kijken naar het nieuwe programma De Piano. En in de eerste beelden is te zien dat de jury behoorlijk onder de indruk is van een van de kandidaten…

Van stationshal naar Concertgebouw
In het programma wordt gezocht naar gepassioneerde amateurs die een grote liefde delen voor piano spelen. In een stationshal laten ze zien wat ze zoal kunnen op een piano en ze hebben geen idee dat achter de schermen drie bekende experts meekijken: Roel van Velzen, Dominic Seldis en Daria van den Bercken. De pianisten maken kans op een bijzonder optreden in Het Concertgebouw.

Bekijk de eerste beelden van De Piano in de video hieronder. De Piano is vanaf woensdag 3 april te zien op RTL 4.

Actuele video's

Meer actuele video's