Zien: Chantal Jansens duet met Nick Schilder en pianist zoon James (RTL Boulevard)

Zien: Chantal Jansens duet met Nick Schilder en pianist zoon James (RTL Boulevard)

Zondag 8 oktober 2023 om 20:35

Dit weekend was de Ziggo Dome gevuld met mensen gehuld in een pyjama voor de derde editie van Chantal's Pyjamaparty. Het hoogtepunt van dit evenement, voor zowel de bezoekers als voor een trotse moeder, was het duet van Chantal met Nick Schilder onder begeleiding van zoon James op de piano.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>Chantal Jansen</em>s duet met <em>Nick Schilder</em> en pianist zoon James (<em>RTL Boulevard</em>) Dit weekend was de Ziggo Dome gevuld met mensen gehuld in een pyjama voor de derde editie van Chantal's Pyjamaparty. Het hoogtepunt van dit evenement, voor zowel de bezoekers als voor een trotse moeder, was het duet van Chantal met Nick Schilder onder begeleiding van zoon James op de piano. Tekst gaat verder onder de video. AngelsIn RTL Boulevard beelden van het jonge talent dat volgens zijn moeder snel weer over tot de orde van dag wilde gaan. Het nummer 'Angels' van Robbie Williams kende James niet eens. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Heftige beelden van redding van Afghaans meisje na aardbeving (RTL Nieuws) Bekijk deze video » Carolien in RTL Boulevard tijdens B&B Vol Liefde reünie: "Heb best wel veel liefdesverdriet gehad" Bekijk deze video » Zien: Oh, Wat Een Jaar!-studio krijgt slappe lach na optreden Chantal Janzen en Gerard Joling Bekijk deze video »
Entertainment :
Zien: Chantal Jansens duet met Nick Schilder en pianist zoon James (RTL Boulevard)

Angels
In RTL Boulevard beelden van het jonge talent dat volgens zijn moeder snel weer over tot de orde van dag wilde gaan. Het nummer 'Angels' van Robbie Williams kende James niet eens.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.


Actuele video's

Meer actuele video's