Grappig! Inge de Bruin in Ik Hou Van Holland krijgt black-out: "Ik schaam me dood"

Grappig! Inge de Bruin in Ik Hou Van Holland krijgt black-out: "Ik schaam me dood"

Grappig! <em>Inge de Bruin</em> in <em>Ik Hou Van Holland</em> krijgt black-out: &quot;Ik schaam me dood&quot; Ik Hou Van Holland gemist? Bekijk hierboven de hele uitzending Het vaste onderdeel in Ik Hou Van Holland 'het roddels doorvertellen' gaat het team van Jeroen van Koningsbrugge redelijk goed af. Voor het team van Richard Groenendijk kan dat niet gezegd worden. Inge de BruinNadat Linda de Mol Inge de Bruin een roddel over Hennie Huisman heeft vertelt, weet de oud-zwemster niet veel meer door te geven dan dat Hennie een leuk snuitje heeft. Ze krijgt een totale black-out! "Ik schaam me dood", aldus de oud-zwemster. Bekijk vanaf 31 minuten in de aflevering hierboven de blunder van Inge de Bruin en de grappige reacties van haar teamleden. Ik hou van Holland is wekelijks op zaterdag om 20.00 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Ik hou van Holland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Davina Michelle blundert tijdens Playboy-vraag in Ik Hou Van Holland (video) Bekijk deze video » Johnny de Mol in Ik hou van Holland: voorruit of voorhuid? Bekijk deze video » Ik Hou van Holland gemist? Tatum Dagelet geeft Linda's moeder een vibrator Bekijk deze video »
TV :
Sunday 17 March om 11:34

Ik Hou Van Holland gemist? Bekijk hierboven de hele uitzending

Het vaste onderdeel in Ik Hou Van Holland 'het roddels doorvertellen' gaat het team van Jeroen van Koningsbrugge redelijk goed af. Voor het team van Richard Groenendijk kan dat niet gezegd worden.

Inge de Bruin
Nadat Linda de Mol Inge de Bruin een roddel over Hennie Huisman heeft vertelt, weet de oud-zwemster niet veel meer door te geven dan dat Hennie een leuk snuitje heeft. Ze krijgt een totale black-out! "Ik schaam me dood", aldus de oud-zwemster.

Bekijk vanaf 31 minuten in de aflevering hierboven de blunder van Inge de Bruin en de grappige reacties van haar teamleden.

Ik hou van Holland is wekelijks op zaterdag om 20.00 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Ik hou van Holland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's