Een huis vol emigreert: kinderen familie Jelies vliegen voor het eerst, 'wat is dit eng!'

Een huis vol emigreert: kinderen familie Jelies vliegen voor het eerst, 'wat is dit eng!'

<em>Een huis vol emigreert</em>: kinderen familie Jelies vliegen voor het eerst, 'wat is dit eng!' In Een huis vol emigreert vertrekt de familie Jelies officieel naar Spanje om met het grote gezin een nieuw leven op te bouwen. Dit is extra spannend voor de kleinste kinderen, want de meesten hebben nog nooit gevlogen. Zelfs voor ze het vliegtuig in stappen stijgt de spanning al. “Oh wat is dit eng!” Bekijk de beelden van Een huis vol emigreert hieronder. Een huis vol emigreert is iedere vrijdag om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Een huis vol emigreert terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door KRO-NCRV (@kro.ncrv) Een huis vol emigreert: Ivan kan sneer van zijn vrouw over z’n schnitzel niet waarderen Bekijk deze video » Een huis vol emigreert: Johan is trots op zijn oudste dochters, 'we nail this!' Bekijk deze video » Een huis vol emigreert: Janna Jelies neemt afscheid van klasgenootjes Bekijk deze video »
Maandag 18 maart om 11:24

In Een huis vol emigreert vertrekt de familie Jelies officieel naar Spanje om met het grote gezin een nieuw leven op te bouwen. Dit is extra spannend voor de kleinste kinderen, want de meesten hebben nog nooit gevlogen. Zelfs voor ze het vliegtuig in stappen stijgt de spanning al. “Oh wat is dit eng!”

Bekijk de beelden van Een huis vol emigreert hieronder.

Een huis vol emigreert is iedere vrijdag om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Een huis vol emigreert terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's