Dave Roelvink reageert op 'haatvideo' Yvonne Coldeweijer: 'Dit gaat te ver!'

Dave Roelvink reageert op 'haatvideo' Yvonne Coldeweijer: 'Dit gaat te ver!'

Dave Roelvink reageert op 'haatvideo' <em>Yvonne Coldeweijer</em>: 'Dit gaat te ver!' Dave Roelvink is het totaal niet eens met wat juicekoningin Yvonne Coldeweijer over hem naar buiten heeft gebracht: hij zou niet meer clean zijn en daarnaast zou hij het leven van zijn ex-vriendin (en de moeder van zijn kind) zuur maken. Dave is woest en besloot een video op te nemen waarin hij alle beschuldigingen van Yvonne ontkracht. Zijn hele betoog zie je hierboven, in de video van Shownieuws. Bekijk ook Binnenkijken: dit is het nieuwe huis van Dave Roelvink (video) Bekijk deze video » 'Huis van Miljoenenjacht-thuiswinnaar in Aerdenhout staat te koop voor 2,5 miljoen euro' Bekijk deze video » Vandaag Inside: Willem-Alexander scoort punten bij Johan door deze grap over Kate Bekijk deze video »
Show :
Dinsdag 19 maart om 08:16

Dave Roelvink is het totaal niet eens met wat juicekoningin Yvonne Coldeweijer over hem naar buiten heeft gebracht: hij zou niet meer clean zijn en daarnaast zou hij het leven van zijn ex-vriendin (en de moeder van zijn kind) zuur maken.

Dave is woest en besloot een video op te nemen waarin hij alle beschuldigingen van Yvonne ontkracht. Zijn hele betoog zie je hierboven, in de video van Shownieuws.

Actuele video's

Meer actuele video's