Koen Pieter van Dijk in Chateau Meiland VIPS: 'Heb m'n voorhoofd weg laten zagen'

Koen Pieter van Dijk in Chateau Meiland VIPS: 'Heb m'n voorhoofd weg laten zagen'

Koen Pieter van Dijk in <em>Chateau Meiland VIPS</em>: 'Heb m'n voorhoofd weg laten zagen' Maandag kun je weer kijken naar een nieuwe aflevering van Chateau Meiland VIPS en samen met Catherine Keyl is Koen Pieter van Dijk te gast. De influencer vertelt wat hij zoal aan zichzelf heeft laten doen. Cosmetische ingrepenKoen, die eerder bekendstond als Koen Kardashian, is open over zijn cosmetische ingrepen. Catherine schrikt als hij vertelt dat hij zijn voorhoofd heeft laten wegzagen. Koen vertelt in geuren en kleuren hoe dat precies in z’n werk ging… Bekijk het fragment van Chateau Meiland VIPS in de video van Shownieuws hierboven. Chateau Meiland VIPS is elke maandag om 20:30 uur te zien op SBS6. Je kan de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland VIPS terugkijken bij Gids.tv. Maandag in Chateau Meiland VIPS: Viktor Brand beticht Martien van 'grensoverschrijdend gedrag' Bekijk deze video » Sylvia Geersen in Chateau Meiland VIPS: 'Toen ik 15 was overleed mijn zus' Bekijk deze video » Chateau Meiland VIPS: Catherine Keyl vraagt emotionele Martien naar zijn vader Bekijk deze video »
TV :
Maandag 18 maart om 15:08

Maandag kun je weer kijken naar een nieuwe aflevering van Chateau Meiland VIPS en samen met Catherine Keyl is Koen Pieter van Dijk te gast. De influencer vertelt wat hij zoal aan zichzelf heeft laten doen.

Cosmetische ingrepen
Koen, die eerder bekendstond als Koen Kardashian, is open over zijn cosmetische ingrepen. Catherine schrikt als hij vertelt dat hij zijn voorhoofd heeft laten wegzagen. Koen vertelt in geuren en kleuren hoe dat precies in z’n werk ging…

Bekijk het fragment van Chateau Meiland VIPS in de video van Shownieuws hierboven.

Chateau Meiland VIPS is elke maandag om 20:30 uur te zien op SBS6. Je kan de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland VIPS terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's