Veroordeelde zwembadleraar Benno L. misbruikt kinderen in Duitsland (HvNl)

Veroordeelde zwembadleraar Benno L. misbruikt kinderen in Duitsland (HvNl)

Veroordeelde zwembadleraar <em>Benno L</em>. misbruikt kinderen in Duitsland (<em>HvNl</em>) De in 2011 voor misbruik van tientallen kinderen veroordeelde Benno L. is weer in het nieuws meldt Hart van Nederland. De voormalig zwembadleraar verhuisde na zijn gevangenisstraf naar Duitsland en deed zich voor als klusjesman en oppas. Hij heeft zich daar weer aan kinderen vergrepen. Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Ministerie van Buitenlandse Zaken beklad en behangen met foto’s Palestijnse slachtoffers Bekijk deze video » Grote brand bij woonzorgcentrum Breukelen: bekijk de beelden Bekijk deze video » Zien! Astronomische lente is begonnen met kuikens, ooievaars, tulpen en zon (HvNL) Bekijk deze video »
Nieuws :
Woensdag 20 maart om 14:58

De in 2011 voor misbruik van tientallen kinderen veroordeelde Benno L. is weer in het nieuws meldt Hart van Nederland. De voormalig zwembadleraar verhuisde na zijn gevangenisstraf naar Duitsland en deed zich voor als klusjesman en oppas. Hij heeft zich daar weer aan kinderen vergrepen.

Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's